Потвърдиха новината на Кърджали бг вести, жена в болница след катастрофа при Комунига

40-годишна е болница под наблюдение след катастрофа по пътя между селата Комунига и Габрово вчера около 9,30 часа. Жената загубила контрол над управлението на лек автомобил „Форд“, колата напуснала пътното платно и се преобърнала. В Центъра за спешна помощ в Кърджали били прегледани двама пътници на 49 и 72 години и освободени. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат.  Съставен е акт по ЗДвП. Само с материални щети са другите две пътни произшествия. По пътя Момчилград-Крумовград 46-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген“ не спазил дистанция и ударил движеща се пред него товарна кола. На ул.“Бистрица“ в Кърджали след отнето предимство „Опел“, управляван от 61-годишен, се блъснал в товарен „Мерцедес“, след което лекият автомобил се спрял в ограда на къща. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставени са актове по ЗДвП на водачите, причинили произшествията.

Две момчета на 12 и 13 години са управлявали нерегистрирани мотопеди, установиха полицаи от РУ-Крумовград при извършена проверка. Малолетните били засечени да се движат с превозните средства по улиците на село Бряговец снощи около 20,30 часа в хода на полицейска операция за опазване на обществения ред и противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Полицаите проверили 12 МПС, установили още 5 нарушения на ЗДВП, за които са съставени 4 акта и 1 фиш. Работата по случаите продължава група „Охранителна полиция“.

Паркиран лек автомобил „Опел“ се запалил тази нощ в Кърджали. Сигналът за произшествието е подаден в 2,40 часа. Трима пожарникари от Районната служба загасили огъня, който унищожил колата. Късо съединение причинило запалването.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини