Иван Юручев: Благодаря за подкрепата на искането за ремонт на пътя Кърджали – Ардино

От името на Инициативния комитет  на граждани от Ардино, председателят му Иван Юручев изказва искрените си благодарности на всички, които подкрепиха инициативата за спешен ремонт на републиканския път от Ардино до Кърджали.

„Получихме личното уверение на министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, областния управител на Кърджали Никола Чанев и председателя на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов, че до есента ще бъде напълно рехабилитиран третокласният път Ардино – Кърджали. Лично изказваме благодарност на председателя на Народното събрание Цвета Караянчеваза за спазеното обещание за среща с министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Когато сме заедно, всичко е постижимо. Благодарим още веднъж на всички“, заяви Иван Юручев.

Ардинчани поздравиха Инициативния комитет за постигнатия успех, и заявиха, че това трябва бъде пример за всички жители на общината и съседните общини, че всичко е възможно ако има положени усилия и единство. „Най-накрая нещо хубаво, належащо и значимо за община Ардино! Поздравления и благодарности за всички, които се включиха в подписката!“, заявиха те.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини