Нов общински съветник в Ардино положи клетва

Фиданка Кисьова е новият общински съветник от ГЕРБ в местния парламент в Ардино. Преди началото на поредното заседание на Общинския съвет в града под Белите брези тя положи тържествена клетва, че ще спазва Конституцията и Законите на страната и във всичките си действия ще се ръководи от интересите на гражданите в община Ардино и да работи за тяхното благоденствие.

Фиданка Кисьова зае мястото на общинския съветник от ГЕРБ Красимир Даматов, който поради лични причини е депозирал в деловодството на местния парламент молба за прекратяване на ангажиментите му като общински съветник. Това ще бъде първи мандат на Фиданка Кисьова като общински съветник.

От името на Общинската избирателна комисия, председателят на местния парламент Сезгин Байрям, връчи на Фиданка Кисьова, удостоверение за избран общински съветник. Пожела й да работи в екип с колегите си, да бъде упорита и всеотдайна, да не се ръководи от партийния си интерес.

Кметът на общината Ресми Мурад също поздрави новият общински съветник. Пожела й да бъде активна и обективна.

Фиданка Кисьова е родена през 1978 година в Ардино. Завършила е филиала на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ в Кърджали. Към момента работи, като зам.-директор в СУ „Васил Левски” в Ардино. Семейна, с две деца.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини