Момчилградчанин открадна див кон, цял тарпан за мезе

Криминалисти от РУ-Момчилград разкриха извършена кражба на кон, порода „тарпан“, от района на село Нановица. Сигналът за липсващия екземпляр е подаден от 50-годишен отговорник по проект „Дива природа“. При организираните издирвателни действия полицаите стигнали до 32-годишен мъж, който отвел животното при свой познат в Момчилград. Конят е открит, иззет и върнат. Извършителят на кражбата е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата по случая продължава група „Криминална полиция“.

 Досъдебно производство за кражба от частен дом в село Железник е образувано в РУ-Кърджали. Около 9 часа вчера била забелязана жена да излиза от къщата и малко след това собствениците установили, че липсват 2000 лв., 200 евро и мобилен телефон. Полицаи от РУ-Кърджали са извършили оглед. Издирва се извършителят на престъплението.

 Досъдебно производство за кражба на кабел е образувано в РУ-Крумовград. Сигналът за извършеното престъпление е подаден вчера. Дежурна оперативна група е извършила оглед и установила, че от землището на село Подрумче са откраднати 80 метра телефонен кабел. Работата по случая продължава група „Криминална полиция“ и разследващ полицай. Издирва се извършителят на кражбата.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВр-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини