Дамите от златната възраст в Ардино празнуваха 8 март

Традиционно с добро настроение и много музика, членовете-дами на Пенсионерския клуб в Ардино отбелязаха Международния ден на жената - 8 март. Празненството, което се проведе в кафе-сладкарница „Арда”, беше уважено от кмета на общината Ресми Мурад, председателя на Общински съвет Сезгин Байрям и областния лидер на ДПС инж. Изет Шабан. Тримата лично подариха на всяка дама по един червен карамфил.

Кметът Ресми Мурад поздрави ръководството на Клуба за инициативата. „Честит празник, скъпи жени. Изразявам искреното си уважение и възхищение към всички Вас, за мъдростта, благородството, труда, опита и вярата, с която посрещате всеки нов ден.

Тази година дните около Вашия празник са слънчеви и прекрасни като Вас. Пожелавам ви много слънчеви дни, топлина във вашите домове. Да се радваме всички на хубавия ни град. Все така да продължим да общуваме, да се уважаваме и да дадем своя принос за развитието на нашия град и нашата община”, заяви Ресми Мурад в своето приветствие към дамите.

Председателят на Клуба на пенсионера Гюнер Мюмюн също поздрави присъстващите жени и им пожела да бъдат щастливи, обичани и винаги ценени. „Жената е изворът на живота, жената е пазителка на живота, жената е и бъдещето на живота. Тя е опората на всеки дом”, заяви Мюмюн.

Дамите от златната възраст също поздравиха Ръководството на Клуба за чудесната инициатива. „Жени, недейте нивга остарявайте.  Бъдете като липовия цвят, който още в началоот на юли процъфтява, но пази вечно своя аромат. Сърцето никога не остарява, бъдете здрави и обичани”, споделиха те.

Празникът продължи с много музика, шеги и закачки.

 Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини