Спипаха собственик на „Мерцедес“ запасан с пищов, издирвали обирджия на бензиностанция в Кърджали

Бързо производство за незаконно притежаване на оръжие и боеприпаси е образувано в РУ-Кърджали. Пистолет и два патрона били открити от полицаи при претърсване на лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 45-годишен. Колата била проверена на бул.“Беломорски“ в Кърджали около 20 часа на 3 март. Оръжието е иззето, а притежателят му задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата по случая продължава разследващ полицай.

Криминалисти от РУ-Кърджали установиха мъж, откраднал 3735 лв. от бензиностанция. Жалба от 38-годишна жена за липсващата сума била подаден вчера сутринта. При организираните издирвателни действия 35-годишният извършител бил установен на територията на Второ РУ в Пловдив. Задържан е за срок до 24 часа в РУ-Кърджали е работата по изясняване на случая продължава.

С открадната кирка 22-годишен е повредил банкомат в Кърджали, установиха криминалисти от полицейското управление. Мъжът прибрал кирката от строителен обект и по-късно с нея разбил стъклото на банкомата. Досъдебното производство по случая е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс. Същото лице е автор на разбиването на обменно бюро и автомати за кафе в областния център. Работата по случаите продължават разследващи полицаи.

За хулигански действия 22-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 5,30 часа в събота младежът предизвикал скандал в заведение и ударил с чаша по лицето друг посетител. Проверката по случая продължава с оглед на чл.325, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини