Резултатът от хайки по пътищата:Водач без книжка и шофьорка с 10 кутии цигари без бандерол

В РУ-Кърджали се извършва проверка за управление на автомобил без шофьорска книжка. На КПП „Чилик“ за проверка бил спрян лек автомобил „БМВ“, управляван от 47-годишен. Водачът не представил свидетелство за правоуправление, а при извършена справка било установено, че вече е бил наказван по административен ред за това нарушение и го извършва повторно в срока на изтърпяване на санкцията.

200 къса цигари без акцизен бандерол били иззети при проверка на лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 25-годишна жена. Проверката била извършена в Кърджали вчера около 15 часа. На притежателката на безакцизните стоки е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

В РУ-Кърджали е образувано бързо производство за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 4 часа тази сутрин на бул.“Беломорски“ в областния център бил спрян лек автомобил „Ауди“ с 26-годишен водач. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,71 промила. Водачът отказал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини