Т.нар.сериен изнасилвач е на свобода, снимката му циркулира из Фейсбук

Т.нар.сериен изнасилвач, който всяваше паника преди година в Кърджали е на свобода и снимката му се разпространява в социалните мрежи. Тя бе публикувана от Никола Стоев, веднага след като стана ясно, че човекът превърнал се в кошмар за кърджалийки, минаващи вечер по новия мост напуска следствения арест с мярка „подписка“. Т.нар.сериен изнасилвач Венцислав Д. , е от Смолянско. Подвизавал се е в София. От година и половина шета из Кърджали. Срещу него има повдигнати обвинения за два случая. Единият е за изнасилване , придружено с грабеж, а вторият е опит за изнасилване, придружен с грабеж.

Районният прокурор Гергана Колева потвърди прокрадналата се в медиите информация. Тя обясни, че т.нар. сериен изнасилвач е освободен от ареста, заради забавена ДНК-експертиза. Не може при досъдебно производство обвиняемият да бъде задържан повече от 8 месеца, поясни Колева. ДНК-експертизата е назначена през февруари 2016 г.

Информацията за освобождаването на Венцислав Д., обезпокои Кърджали. Жените не се чувстват сигурни в неосветени улици на града.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини