LG Versa с версия за филма Transformers

LG сключиха партньорство с Dreamworks и ще пуснат за премиерата на новата част на блокбъстъра Transformers специална лимитирана серия на LG Versa, посветена на филма. На официалното представяне на телефона ще присъства режисьорът Майкъл Бей, който ще представи сикуела, носещ названието Transformers: Revenge of the Fallen.

Изборът на LG Versa за промоцията не е случаен, тъй като сензорното устройство е способно на доста интересни трансформации; потребителите са в състояние да добавят към него модули, разширяващи функционалността му. Телефонът пристига с допълнителна QWERTY клавиатура за писане на текстови съобщения, а са налице и планове за лансиране на допълнителни модули като геймпад, външни високоговорители и други. Устройството работи единствено в CDMA EV-DO мрежи, така че няма големи шансове да се появи от тази страна на океана.

Transformers версията на телефона е практически идентична със стандартния модел Versa, но е с тематични изображения на задния панел и ще включва ексклузивно свързано с филма медийно съдържание - теми, тапети и видеоклипове. Не е достъпна информация за цената, но вероятно тя ще е сравнително близка до оригиналната Versa - около $200 при сключване на двегодишен договор с Verizon.

Технически характеристики на LG Versa:
Поддържани мрежи: CDMA EV-DO Rev. A (800/1900 MHz)
Дисплей: 3-инчов сензорен TFT с тактилна реакция (480 х 240 пиксела, 262 000 цвята)
Дисплей върху QWERTY модула: 0.94-инчов LED (120 х 56 пиксела, монохромен)
Камера: 2 мегапиксела
Разширителен слот: microSD
Bluetooth 2.0 + EDR
Тегло: 110 грама
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини