Девойките на волейболна "Арда" в зоните на републиканското първенство

Девойките на волейболна „Арда“, за възраст до 15 години, спечелиха квоти за директно участие в зоните на републиканското първенство по волейбол след четири победи във финалния турнир за отборите от регион „Странджа“ за пре-кадетки,

Това се случи дни след като най-малките волейболисти на „Арда“ грабнаха златната купа на състезание в Стара Загора, Момичетата на треньора Елин Карабашев направиха силен старт за начало на годината с участието си в този тридневен турнир, провел се в Казанлък от 12 до 14 януари. В ожесточена конкуренция с отборите на „Бургас 2007“ и „Дея спорт“ – Бургас и съставите на „Раковски“ – Димитровград и „Берое 2016“ – Стара Загора, възпитаничките на волейболната ни школа се поздравиха с успеха.

В последния ден от турнира, 14 януари, нашите спортистки се срещнаха в мач с домакините – другия отбор, спечелил квота. В двубоя, който беше за престиж, домакините надвиха с 3:1 в един интересен мач с много емоции и обрати, но резултатът беше вече без значение, понеже класирането бе приключило. Президентът на ВК „Арда“ Милко Багдасаров с удоволствие проследи на живо последния мач на отбора, като го изгледа заедно с колегата си – президента на ВК „Казанлък“ Васил Аргиров.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини