Издирваният за шесторното убийство Росен Ангелов се е самоубил

Издирваният за шесторното убийство Росен Ангелов се е самоубил. Тялото му е намерено в Луково, съобщи БНР, позовавайки се на МВР.

56-годишният Ангелов се е самоубил с малокалибрено оръжие по първоначални данни.

Тялото е намерено във вилната местност до село Луково, където полицията издирваше обвиняемия за тежкото престъпление.

Припомняме, по време на издирването на Ангелов бе претърсен блок в столичния квартал "Дружба".

По-късно тази вечер се очаква МВР да даде повече информация по случая.

Припомняме, петима души бяха открити застреляни в дома им в Нови Искър на втория ден от януари 2018 г. Разследващите предполагат, че убийството е станало навръх Нова година. Откритите са баща, син, дъщеря на съпругата, младеж - неин приятел и възрастна жена - майка на съпругата. Ден по-късно бе обявено, че е открита и дъщерята на възрастната жена - Кети Кюхова, която е майка на момичето, открито в къщата.

Към момента не е изчистена основната версия за убийството. Не е открито и оръжието на престъплението, което според първоначалните изявления на МВР е малокалибрен пистолет.

Първоначалната информация беше, че петимата са застреляни с по един куршум. От брифинга в сряда вечерта на директора на Националната следствена служба Борислав Сарафов стана ясно, че и шестте жертви са застреляни с по няколко куршума. Според него, е отпаднала версията за убийство и последвало самоубийство на някой от членовете на семейството.

Убитият Неделчо Юнаков е бил управител на фирмата "Бау Консултинг Мениджмънт". Фирмата е била прехвърлена на мъж от Лом на име Камен Благоев. Според регистъра, той притежава десетки фирми.

"Бау Консултинг Мениджмънт" е била изпълнител по европроект по ОП "Регионално развитие", започнат през 2012-а година. Проектът е бил за строеж на защитени жилища в Кърджали.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    A
    a
    9 0
    17:16, 7 яну 2018
    не се ли предполага че се е самоуби със същият пистолет.как така го няма?
  • 2
    Да
    да те светна
    10 -1
    19:21, 7 яну 2018
    Не е случайно че се е самоубил "предполагаемия" убиец.Очакваше се да го намерят самоубит щото иначе можеше да се окаже че не е той.Ако той е килъра трябваше да се е самоубил с оръжието на престъплението, нали?Просто полицията бързо трябваше да разкрие престъпника щото нали сега цяла Европа ни гледа ...Пък тоя и без друго не е бил стока ... а защо не е бил в затвора??Колко престъпници има дето са имали дела и са осъдени и после не са влезнали зад решетките?Това е въпрос на който нашите умници ще им се наложи да си отговорят още по времето на европредседателството.Защо плащаме на полицията заплати, тя няма данни за нищо, само голямо самочувствие и его ... пък в такива случаи - едно голямо нищо.Казваме тоя е убиеца, намираме го самоубит и случая е решен - БРАВО, много сте умни.Ама да не мислите че ние публиката сме толкова тъпи, а?
    • Ха
      Хасковлия
      3 -2
      19:43, 7 яну 2018
      Много спецове - криминалисти. Само балистична експертиза може да отговори за оръжието. Но това не става на огледа на местопрестъплението. Даже Хорейшио изчаква резултатите и не казва веднага, въпреки, че е чел сценария. Обезпокоително щеше да е ако сега бяха казали, че оръжието е едно и също.
  • 3
    Хм
    хм
    4 0
    22:14, 7 яну 2018
    А не ти ли се струва че това дето казаха че били сигурни че той е убиеца щото го били разпознали по ДНК-то?Хайде който разбира да обясни как са взели ДНК проба и за колко време става готова тя.
  • 4
    Ня
    Някой
    2 0
    00:30, 8 яну 2018
    Не можаха да измислят друго ся...Абе България ще издепки ,изцепки...До кога ,до къде ще стигнем така...
Последни новини