Празничен обяд за възрастните хора даде кметът на Ардино

Членове на пенсионерския клуб от град Ардино се събраха на празничен обяд, за да отбележат настъпващите  Коледни и Новогодишни празници. Проявата е традиционна и минава под патронажа на кмета на общината Ресми Мурад. Събитието бе уважено още от областния лидер на ДПС Изет Шабан, председателя на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.кметът на общината Наско Кичуков.
„Особено ми е приятно да бъдем заедно в навечерието на 2018 година. Вашата оценка е особено важна за ръководството на общината. Тя винаги е била обективна. Колкото и да става модерен светът, мярката за доброто и лошото си остава. Вие това можете да го прецените най-добре. Благодаря Ви, че оценявате с добро нашата работа“, сподели в поздравлението си към хората от третата възраст Ресми Мурад. Той пожела на възрастните хора много здраве, дълголетие и много позитивни срещи.
Председателят на Пенсионерския Клуб Гюнер Мюмюн също пожела здраве, жизнена енергия и дълголетие на членовете на клуба. „Иска ми се всеки от Вас да подаде ръка на другия, за да бъдете единни и сплотени“, заяви той.
Дългогодишната общественичка Йорданка Аянова  благодари на ръководството на общината за пълната им подкрепа към пенсионерите.
От името на членовете на Пенсионерския клуб 92-годишният Сали Ахмедов изказа своето искрено задоволство от дейността на клуба.  
Специални гости на празничния обяд бяха малчуганите от детска градина „Брезичка“. Децата поздравиха присъстващите с новогодишни стихове и песни. Те сурвакаха присъстващите за здраве и берекет.
Проведе се и празнична томбола с разнообразни подаръци. Всички пенсионери получиха новогодишни късмети.
Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини