Мъж почина на волана, успял да спре преди да издъхне

58-годишен мъж починал, след като му прилошало, докато управлявал автомобила си. Произшествието станало в района на село Постник вчера около 17 часа. Мъжът пътувал със съпругата си и по време на движение се почувствал зле. Успял да спре, загубил съзнание и пристигнал медицински екип констатирал смъртта му. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград е извършила оглед. Няма данни за насилствена смърт. Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно производство.

85 автомобила са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Момчилград с цел ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия. За констатираните от полицаите 10 нарушения са съставени 1 акт и 9 фиша по ЗДвП.

Трима са пострадали леко при пътно произшествие вчера на бул.“Христо Ботев“ в Кърджали около 7,30 часа. 53-годишен се движил с лек автомобил „Опел“, при извършване на завой отнел предимство и ударил „Фолксваген“, управляван от 32-годишна. Блъснатата кола се отклонила от пътя и се спряла в дърво. Двамата водачи и 8-годишна пътничка във „Фолксваген“-а били прегледани в Центъра за спешна помощ и освободени. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновния за произшествието е съставен акт по ЗдвП.

Това съобщи Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини