К/во е т/ва, дето стърчи от покрива ми???

Интересът на британски тийнейджър към историята на страната му го накара да създаде необичаен артефакт на покрива на своя дом, съобщава британският вестник The Sun.

Повод за вдъхновението на 18-годишния Рори Макинес стана знаменито изображение на великана Сърн-Абас върху един от хълмовете в графство Дорсет.

55-метровият силует представлява сексуално възбуден мъж.

Мнозина считат тази фигура и особено една част от нея за символ на плодородието. Именно тази интимна част Рори избрал да нарисува върху покрива на своята къща, просто защото целият великан нямало да се събере.

На младежа му трябвало само кутия бяла боя и половин час време, за да изобрази огромната рисунка, която стояла върху покрива на семейната му къща цяла година, без никой да разбере за нея.

Наскоро човек, прелитащ над района с хеликоптер, съзрял творението, снимал го и предал снимките на медиите.

54-годишният баща на Рори - Анди Макинес, дълго отказвал да повярва, че покривът на дома му е украсен с 20-метров огромен фалос, дори когато видял снимките.

„Не, не е възможно това да е нарисувано на къщата ми", упорито твърдял той.

След това започнал да разпитва децата си и когато стигнал до Рори, в отговор чул: "Ааа, видял си го значи...".

Най-недоволна обаче била майката в семейството - Клара, която освен Рори, има още три деца:

„Не сме правили планове да имаме повече деца и идеята да прекарвам всяка нощ под гигантски символ на плодородието, меко казано, ме притеснява", коментира тя.

Все пак родителите не се сърдят на сина си, но когато той се завърне от ваканцията си, ще трябва да ликвидира дръзкия си художествен проект с помощта на четка и разтворител.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини