Хората на Яне Янев били заплашвани! Размахват им снимки със Станишев

Скандалът, който се разигра в политическото пространство след спецоперацията на служители на ДАНС и ареста на кмета на община Рибново Ахмед Башев и учителя Мурат Бошнак по съмнения за прокарване на радикален ислямизъм, продължава да тлее.

В писмо до редакцията на Actualno.com от партията "Ред, законност и справедливост" съобщиха, че рано тази сутрин в софийската централа са влезли няколко души, които са настояли пред намиращите се там доброволци на групата на Яне Янев незабавно да преустановят атаките срещу кмета на Гърмен.

Според информацията те са се държали агресивно и заплашително. Заявили буквално: "Вие знаете ли с кого сте се захванали и кой стои зад Ахмед Башев?". За да илюстрират думите си хвърлили на масата няколко снимки, изобразяващи споменатия Башев с известни политици от управляващата тройна коалиция, сред които и премиера Станишев.

Представяме ви писмото на "Ред, законност и справедливост":

"Ред, законност и справедливост" не се плаши от натиска на мутрите и корумпираните чиновници. Поради което дава публичност на една от тези снимки, запечатала Ахмед Башев и премиера Сергей Станишев, специално позиращи за фотографа с чаши в ръка. Очевидно премиер и кмет са не просто политически приятели, но и близки другари по чашка.

Най-после се изясни какво е имал предвид премиерът Станишев с изказването си за кибритената кутия и защо управляващите не можели да толерират поведението на "Ред, законност и справедливост" и нейния лидер Яне Янев, намирайки го дори за опасно. Защото горят клечките от кибритената кутия на г-н Станишев - личните му протежета, като Мургина и Ахмед Башев. И опасността очевидно е лично за премиера, защото пред цялата общественост лъсна един широк кръг от корумпирани чиновници и политици, които го заобикалят. Стана ясно, че поведението на РЗС не е опасно за държавата, а е опасно единствено и само за лъжците, крадците и корумпираните чиновници от тройната коалиция.

Политическият съвет на РЗС подновява искането си за дебат между председателите на РЗС и БСП Янев и Станишев. Като настоява той да бъде публичен и с възможност за директни и нередактирани въпроси към двамата лидери.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини