"Секс, наркотици, рокендрол" с Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки в Асеновград

„Секс, наркотици, рокендрол“ – превърналият се в култ за няколко поколения спектакъл, пристига в Асеновград. На 3 октомври публиката в читалище „Родолюбие“ ще има уникалната възможност да се наслади на блестящите актьорски превъплъщения на Ивайло Христов, подкрепян от Дони и Коцето – Калки. Заедно те ще отведат зрителите в едно пътуване в търсене на смисъла, което продължава вече 25 години.

Ето какво казва авторът на „Секс, наркотици, рокендрол“ Ерик Богосян: „Изразът „секс, наркотици, рокендрол“ е сякаш татуиран върху живота ми през последните години. В продължение на много време аз дори смятах, че „секс, наркотици, рокендрол“ е самият живот. Всеки, който не се движеше със 150 км в час на проглушителна музика, просто не беше жив. Не признаваш ли рока, значи си мъртъв. А всъщност се оказа тъкмо обратното. Сексът и СПИН убиха много хора, много мои приятели. Изразът „секс, наркотици, рокендрол“ не носи същата празнична атмосфера, както преди петнадесет години. Понякога дори напомня за мъртвешки танц. Прекарах по-голямата част от живота си, заклещен между идеализъм и хедонизъм, между егоизъм и себераздаване, между любов и секс, между хаос и прегледност. Днес въпросът е: как мога да бъда едновременно безотговорен и да поемам отговорност? Пиша за онези неща, които не мога да разбера. Монолозите в „Секс, наркотици, рокендрол“ са публичният ми размисъл върху конфликтите в моя живот. Те са опит да уловя неприятните черти на собствената ми личност и да ги извадя на всеобщ показ. Бих могъл да озаглавя представлението „Конфликти и размисъл върху моето душевно състояние в Америка през 1990 г. ” Но тогава театърът щеше да си остане празен. А и вие нямаше да посегнете към тази книга. ”

Продукцията е на театър „Българска армия“ – София, постановката е на Николай Ламбрев – Михайловски. Началото на спектакъла е в 19: 00 часа. Билети могат да бъдат закупени от касата на читалище „Родолюбие“. Телефон за предварителни резервации: 0898 293 951.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини