Как ще изглежда 2019 г. според Microsoft

Компанията публикува нови любопитни видеоклипове, в които показва своите прогнози за общуването с технологиите след десет години.

Супер-тънки джобни джаджи, управляеми с едно докосване на пръста, огромни прозрачни дисплеи в магазините, чрез които посетителите могат да си пазаруват, чаши, които ви показват информация за времето и последните новини, докато си пиете сутрешното кафе, офисни интерфейси, които надхвърлят даже виденията на Спилбърг в прословутия "Специален доклад" ... Това са само част от нещата, които могат да се видят в новите видеоматериали на Microsoft, наречени просто "2019".

Видеото е най-новата добавка към т.нар. "драматизации на бъдещи продукти", представена по време на технологичната конференция Wharton Business Technology Conference, проведена в края на февруари. Този тип клипове се създават от звеното Microsoft Office Labs, което "тества идеи като прави прототипи и събира данни от използването им".
В "2019" клиповете впечатление прави пълната липса на Windows лога, Start-бутони и прочее Microsoft брендове в интерфейсите на представените продукти, което изглежда като отстъпление на характерната за времето от преди няколко години кампания "Windows Everywhere". Не че се налага да се пояснява коя операционна система имат предвид от компанията ...
Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини