Най-бързата жена на 1/2 миля с Huracan

Драг състезанията не са нещо, в което сме свикнали да виждаме жени, но това не означава, че най-добрия състезател в чудовищния Top Fuel клас не се казва Британи Форс. Тук обаче, ще се насочим към една малко по-различна дисциплина, в която борбата е за най-висока скорост.

Битката тук e много оспорвана, като през пролетта от Underground Racing успяха да постигнат рекорд от 250 мили или малко над 400 км/ч с Lamborghini Huracan с около 2300 конски сили. Този рекорд бе подобрен преди около месец от основния враг - Nissan GT-R подготвен от Extreeme Turbo Systems с напълно чудовищата мощност от над 3000 конски сили. Те достигнаха до 255 мили или цели 410 километра в час.

В това видео ще видим новият рекорд при жените, който също е достатъчно впечатляващ. Девойката успява да постигне терминална скорост от 210 мили в час или 338 километра в час, както предишното постижение достига 205 мили. Автомобилът, чрез който тя достига до рекорда отново е Huracan с повече от завидните 1500 конски сили. Удържането на такава мощност определено не е за всеки.

Източник: http://fakti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини