При голям интерес премина изнесеният приемен ден на народния представител от ДПС Адлен Шевкед

Изображение 1 от 4

    При голям интерес премина изнесеният приемен ден на народния представител от ДПС Адлен Шевкед в Ардино.Срещите се проведоха в Общинския клуб на ДПС. Основна част от питанията бяха свързани с въпроси касаещи проблеми в малките населени места, безработицата, недостига на питейна вода  и нуждата от икономическа и социална стабилност в региона.

    „Хората идват да се срещнат, виждайки в народните представители от ДПС верен и отговорен партньор. През годините ДПС винаги е защитавал исконните права и свободи на всички свои симпатизанти, членове и български граждани. Знаейки, че ДПС не е във властта, гражданите търсят подкрепа и чуваемост на своите проблеми, вярвайки, че народните представители от Движението ще направят всичко, което е от техните компетенции да доведат до знанието на обществеността и властимащите“, коментира след приемния ден Адлен Шевкед.Тя обиколи местния пазар и центъра на града и се срещна с гражданите и гостите на Ардино.

    Приемните дни на народния представител от Движението за права и свободи Адлен Шевкед ще се провеждат всеки първи понеделник от месеца в часовете от 10 до 13 часа.

    Адлен Шевкед е зам.-председател на Комисията по икономическа политика и туризъм. Член е и на парламентарната комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата.

     Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини