Местният парламент в Джебел заседава в четвъртък

Кметът ще предложи актуализация на Програмата за управление и разпореждане  с имоти общинска собственост през 2017 г.

Председателят на Общинския съвет в Джебел  Сейфи Мехмедали е свикал на 15 юни, четвъртък, редовна сесия. В проекта за дневен ред са включени дванадесет точки.  По предложение на кмета на общината  Бахри Юмер ще бъдат утвърдени ученическите автобусни линии за учебната 2017/2018 г.

Съветниците ще гласуват Годишен план за развитие на социалните услуги за 2018 г. Предвижда се да отменят чл. 26 от Наредбата за условията и реда за записване, отписване и преместване на децата в предучилищна възраст в детските градини и училищата на територията на община Джебел, както и да приемат промяна за капиталовите разходи за 2017 г.

Кметът ще предложи още изменение и допълнение в Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество и актуализация на Програмата за управление и разпореждане  с имоти общинска собственост през 2017 г. Местните парламентаристи трябва да дадат съгласието си за удължаване на срокове на договори за наем на общински недвижими имоти в Припек и Джебел, както и за предоставяне на еднократни безвъзмездни финансови помощи на граждани.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Коментари в сайта

Последни новини