Златаровци на практика в града на слънцето Малага- Испания

Изображение 1 от 5

    Перлата на Андалусия-гр.Малага ще посрещне 25 ученици от Професионална гимназия по туризъм «Проф. д-р Асен Златаров» - гр.Кърджали. Гимназията  е инициатор на проект „Испанска визита в професията”, финансиран  от програма „ЕРАЗЪМ +”, ключова дейност 1 „Образователна мобилност за граждани”, мобилност на обучаеми в професионално образование и обучение. Проектът се реализира съвместно с партнираща организация  TRIBEKA LAB S.L. - Малага, Испания.

      За  пореден път младите златаровци , придружавани от своите преподаватели инж.Костадинка Кралева, инж.Кремена Славова и Милена Моллова   заминават на  практика  в перлата на Андалусия - гр. Малага, Испания.

    В перида от 27.06  до 11.07.2017 г. учениците  ще имат възможността да практикуват в реномирани хотели и заведения за хранене и развлечения по съгласувана с партньора «TRIBEKA LAB S.L.»  работна програма. Ползвателите ще усвоят знания и умения при приготвянето на традиционни испански и специфични средиземноморски  ястия. Младите сладкари от гимназията ще трупат опит в приготвянето на испански и световни сладки изкушения, под ръководството на водещи професионалисти от Малага, Испания.

    Придобитият професионален опит и полученият европейски сертификат ще увеличи възможностите им за реализация на пазара на труда. По време на визитата златаровци ще имат възможността да посетят  родния дом на Пабло Пикасо, както  и да се запознаят с културата и традициите на гр.Малага, център на  Коста дел Сол /Бряг на слънцето/!

    Проектът се реализира с финансовата подкрепа със средства на ЕС.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини