Първи лаптоп с два еднакви екрана

Относително младата и слабо позната на широката публика компания gScreen ще предложи една атрактивна новост към края на февруари тази година - лаптоп с два напълно идентични 15.4-инчови екрана и пълноформатна клавиатура. Идеята е да могат да се извършват повече задачи едновременно.

Тази мобилна работна станция ще бъде базирана на INTEL CORE 2 QUAD QX9300 процесор, с 4GB оперативна памет, до 500GB твърд диск и пълна мрежова и комуникационна поддръжка.

Двата 15,4-инчови дисплея със светодиодна подсветка в комбинация с видеоконтролерът на NVIDIA Quadro FX 2700M с 512МВ собствена памет, ще бъдат в услуга на работещите професионалисти, за които основно е предназначен модела - 3D дизайнери, аниматори, CAD/CAM инженери и др. Потребителите ще могат да избират между Windows VISTA или Windows XP PRO, като операционна система.

Очаква се продажбите на TITAN M-1, както е обявено името на мобилната система, да започнат от 25 февруари тази година в онлайн магазинът на gScreen в Amazon. Цена за момента не е посочена.
Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини