Парламентът няма да разследва магистралите

Мнозинството в парламента отхвърли предложението на БСП да се създаде Временна комисия, която да разследва магистралите. 

Мотивът за тази комисия бяха скандалите около магистрала Марица, а също и магистрала Струма, при търга, на която изчезнаха документи. 

"За" комисията бяха само 93 депутати, 101 бяха "против", а 23 се въздържаха. 

Идеята на левицата беше за създаване на временна комисия, която да установи пропуските и нарушенията в дейността на Агенция "Пътна инфраструктура" и бившата Национална компания "Стратегически инфраструктурни проекти" при провеждането и изпълнението на процедури по изграждането на магистрали и пътища.

По време на дискусията за комисията се чуха много обвинения. БСП акцентираха, че магистралите се строят некачествено, а ГЕРБ им отвърнаха, че са некачествени именно магистралите, които БСП са строили. 

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ма
    магистраладжийка
    7 0
    14:46, 3 май 2017
    и това ако са нормални магистрали то аз съм девица на 60 години,дреболиите на човек му стават на мармалад като пътува по тях , по скоро са направени за танкове, простащина и алчност ганьовска.
  • 2
    По
    Порчо
    5 0
    15:48, 3 май 2017
    Абе вие какво очаквахте, когато гласувахте за тях? Тиквите сами да се съдят ли? Това са човекоподобни без чест, достойнство и всякакви морални задръжки.
    Дори и при бай Тошо имаше някакъв праг на чувствителност и когато някой "патриций" го преминеше, го чакаха тежки санкции и дори затвор. Такъв, уви няма при ученика му от Банкя! Той е толкова доволен от себе си, че направо се чудя как досега не си е посегнал, докато се гледа в огледалото.
  • 3
    Fd
    Fdjj
    5 0
    15:57, 3 май 2017
    Какво да разследват самите себе си ли крадците долни

Още новини

Последни новини