Тест: Какъв човек сте според това кога ставате сутрин

Сънят много определя живота ни, а особено красноречиви навици са свързани именно с него. Това по кое време лягате и ставате, колко време спите и колко време ви трябва, за да се надигнете от леглото, може да ви охарактеризира изненадващо добре. Проверете сами според часа на събуждане:

Преди 4 сутринта
Най-вероятно, животът ви е пълен с напрежение. Мразите работата си, но не можете да направите нищо по въпроса, защото трябва да изкарвате прехраната си. Не можете да понасяте шефа си и с нетърпение очаквате деня, когато няма да се налага да отидете в затвора заради него.

5 часа сутринта
Вие сте стараете да сте точни и се страхувате от закъснението, дори и това да направи дневния ви график безумен. Почти всеки ден издържате благодарение на кафето и не си спомняте кога за последен път сте могли без проблем да се изправите и да оцелеете без кафе целия ден.

6 часа сутринта
Честито! Вие сте много дисциплиниран човек. Дори и да започвате работа доста късно, ви харесва да започвате сутрините на чисто и да сте в състояние да направите своите любими неща: спорт, четене, мечти. Това говори за вас, че знаете как да подредите приоритетите си.

7 часа сутринта
В 7 часа сутринта стават методическите и организирани хора. Без значение в колко трябва да започнете работа, вие ставате по-рано. Ясно ви е, че трябва да се освежите, да закусите като човек, а няколко излишни часа след това няма да навредят.

8 часа сутринта
Вие сте от категорията "работя от 9 до 6". Животът ви навярно е доста скучен и монотонен, защото постоянно чувствате, че работата оказва натиск върху вас. От това страдат на първо място вашето семейство и социалният ви живот.

9 часа сутринта
Вие също имате 40-часова работна седмица, но сте неорганизиран човек. Преди да станете, вие най-малко два пъти пренавивате будилника. Денят ви преминава в оплаквания на работното място и в мечти за почивка с приятели някъде, където е топло и добре.

10 часа сутринта
Най-вероятно, принадлежите към категорията на работните сови: първо стоите на работа до два или три часа през нощта, а след това се успивате сутринта. Това не е вредно за биологическия ви часовник, защото най-прекрасните идеи ви идват през нощта.

11 часа
Ставането в 11 е характерно най-вече за хората, които работят нощна смяна. Ето защо няма нищо срамно или изненадващо тук. Друго нещо е, ако това проваля нормалния ви ритъм на живот.

12 часа  
Вече наближава пладне, а вие още спите. И всичко това, защото се заседявате до късно пред компютъра, четете книга или гледате телевизия. И така до 5 сутринта. Към последния щрих от вашия портрет може да наредим любовта към бързото хранене, както и други вредни храни, пише "За жената".

1 часа през деня и по-късно 
Вие проспивате всичко в живота!

Източник: http://www.zajenata.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини