„Здравей, България!“ пожълтя

Още с връщането си в ефира на сутрешния блок Милен Цветков заложи на провокацията. Тогава той пусна за няколко минути в собственото си предаване сутрешния блок на bTV „Тази сутрин". „Защо да четем вестниците ние, като може друг да го направи", заяви на шега Цветков. Така зрителите на Нова тв проследиха как Петя Стефанова и Николай Бареков дискутират най-интересните заглавия от пресата, а Цветков и Лора Крумова си почиват. А по случай появата си отново в сутрешната рубрика Цветков подари на колежката си снимка на Коритаров. Той поиска портретът да бъде сложен на библиотечката в студиото и всяка сутрин предаването да започва с кадри как Крумова го почиства. „Така лека-полека ще го избутваме от библиотечката и най-накрая няма да се вижда", каза Цветков.

Последният скандал, който произлезе в студиото на „Здравей, България", бе между Венета Райкова и кинокричката с постоянна рубрика за култура в предаването Люба Кулезич. Макар и в началото на седмицата, вероятно схватката между двете ще бъде коментирана още дълго. Може ли сутрешният блок да качва рейтинг с пикантерии?

Сигурно да, тъй като рейтингът на предаването скочи до небесата след завръщането на Цветков. Няма и две мнения по въпроса - сутрешният дует Крумова-Цветков макар и „пожълтял" е достатъчно свеж, макар и пикантен. Трябва да мине време, преди телевизиите да започнат да задоволяват сетивата ни с нещо толкова изтънчено като шоколад с леко лютив вкус, все так това е въпрос на стил, а той все още липсва в сутрешния ефир.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини