Никол Шерцингер в римейка на култовата класика "Мръсни танци"

В римейка на култовата класика "Мръсни танци" ще видим Никол Шерцингер. Преди дни тя загатна какво да очакваме от нея в ролята на Пени.

Приятелката на Григор Димитров пресъздава в лентата образа на Пени Ривера, първата любов на главния герой Джони, която по-късно се превръща в негова добра приятелка и партньор в танците, пише Sportal.

Във филма Пени забременява, прави нелегален аборт и кара Бейби Хаусман да танцува с Джони, в чийто образ преди три десетилетия влезе незабравимият Патрик Суейзи.

Преди време Никол призна, че е имала колебания дали да приеме ролята:

"За малко можеше да откажа ролята, тъй като не исках да популяризирам абортите. Такава е ролята ми. Надявам се обаче тя да се приеме в позитивен смисъл. Майка ми е заченала, когато е била на 17 години и ме е родила на 18… Нейните родители никога не биха й позволили да направи аборт и аз искам да призова всички жени да запазват бебетата си."

Първият римейк на "Мръсни танци" ще бъде излъчен на 24 май по АВС, а няколко дни по-рано ще се появи и официалният саундтрак. Целият тв филм е с продължителност три часа. В актьорския състав на новия телевизионен филм участват още Абигейл Бреслин ("Мис Слънчице") в ролята на Франсис "Бейби" Хаусман и танцьорът Колт Прат, който влиза в танцовите обувки на Джони Касъл.

Източник: sportal.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини