Местният парламент в Кърджали даде ход на процедура за финансовото оздравяване на общината

Изображение 1 от 4

    С пълно единодушие местният парламент в Кърджали даде ход на процедура за финансовото оздравяване на община Кърджали. Общинските съветници подкрепиха писмо на градоначалника инж.Хасан Азис, в което се предлага до 27 април да бъде изготвен план за финансовото оздравяване, а на 19 май да се състои неговото публично обсъждане.

    От името на ПП ГЕРБ председателя на групата съветници Огнян Иванов, подчерта,че съпартийците му ще подкрепят писмото на кмета, но изрази мнението, че в общинска администрация надали са наясно на какви рестрикции ще бъде подложена дейността й. Иванов посочи, че това е третата процедура през последните години и се надява тя да приключи успешно.

    Съветниците решиха също единодушно зам.-кмета инж.Катя Митовска да представлява днес общинска администрация в Асоциацията по В иК и да гласува за приемането на отчета й.

    Народните избраници също така поздравиха доайена в общинския съвет Мюмюн Емин с рождения му ден.

    Председателят на Общинският съвет Раиф Мустафа,поздрави от своя страна общинските съветници от ДПС с изборния резултат и утвържването на партията като първа политическа сила в областта.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини