Гола двойка се разходи в Сингапур

Двойка подложи вечерящите в сингапурски клуб на 15-минутен гол парад, като предизвика притеснения и аплодисменти за сцената, която е практически нечувана в консервативния град, предаде Ройтерс.
Мениджърът на клуба Терънс Чиа съобщи, че е видял вечерта двойката да сваля дрехите си в район, известен с нощните си клубове. "След това, носейки дрехите си в ръка, те спокойно тръгнаха към пазара". Той добави, че когато двамата завили, море от зрители са се били събрали и готови да снимат. "Имаше над 200 души и всички снимаха". Чиа подчерта, че "дори жени" са снимали, а хората са "свирели и аплодирали като луди".
Полицията съобщи, че двойката, мъж от кавказка раса и етническа китайка на около 20 години, са били арестувани и пуснати под гаранция. Ако бъдат осъдени, според сингапурския закон, те могат да получат глоба от до 1330 долара, до три месеца затвор, или и двете. Протестите са рядко срещано явление в Сингапур и бяха легализирани едва миналата година в зона, създадена по модела на лондонския Хайд Парк. Сингапурските блогъри са възхитени от самоувереността на двойката и отбелязаха, че "Сингапур става все по-вълнуващ".
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини