РИК в Кърджали бъкана от агенти на ДС

Районната избирателна комисия в Кърджали е бъкана от агенти на Държавна сигурност.Това сочат данни Комисията по досиетата обявени тези дни.От общо проверени 218 членове на РИК в цялата страна шест са се оказали агенти,от които трима в Кърджали.

Сред тях  има и агент заемащ ключов пост в комисията под псевдонима „Даскалов”.Той е сътрудничел за Шесто управление от 1980 г.

Член на комисията се е подвизавал като агент „Антонов”на Трето управление на ДС от 1986 г.

Има и съдържател на явочна квартира на ОУ на МВР  и ДС през 1988 г.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Че
    Червените милионери
    0 -1
    17:15, 18 фев 2017

    Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; Курнелия Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуков–милионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер, Ахмед Доган милионер,Лютви Местан милионер, Делян Пеевски контролира „Нова българска медийна група“ заедно с майка си Ирена Кръстева, която е официалният собственик. Общият тираж на шестте вестника в групата е 220 000 броя дневно. В групата влизат и два телевизионни канала и многобройни интернет издания и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да гласуват за БСП и ДПС . Нека са щастливи...
    • Зл
      златните гербери
      1 0
      17:56, 18 фев 2017
      А за герберите милиардери и милионери няма ли да кажеш: Бойко Борисов милиардер в зелено, Цецо- милиардер, Данчето Фъндъкова- милиардер, кмета на Пловдив мултимилионер, кмета на Варна мултимилионер, такива са и на Бургас и Стара Загора, на Хасково, Смолян, Благоевград, Габрово са само милионери. За министрите му, бе известно, че месец без нов милион в офшфорната им сметка, е загубен месец. Така, че точно гербаджиите да говорите за милионери е безочие.

Още новини

Последни новини