Тенисистите от Ардино отиват на Националния турнир „Млад олимпиец”

Изображение 1 от 2

    „Младите тенисисти от СКТМ „Юнак 2005”  от Ардино ще участват във втория етап на Националния турнир „Млад олимпиец” за момичета и момчета до 15 години. Надпревара ще с проведе от 17 до 19 февруари в Горна Оряховица и в нея ще вземат участие силните отбори на „Стоянстрой”, „Корабостроител 92” (Варна), „Свилоза” (Свищов), „Две могили”, „Астра” (Димитровград) и домакините от „Локомотив”. Това съобщи треньорът на тима Бейхан Хайрула (Майкъла).

    „Подготвихме се максимално добре за предстоящия турнир. Надявам се да се представим добре, за да можем в крайна сметка да достигнем своята цел – участие в срещите в третия финален етап. Очаквам 9-годишната – Сиделя Мутлу, 11-годишната Цветелина Георгиева, 12-годишната Вероника Кехайова и 14-годишният Кадир Мустафа да се класират за топ -16”, сподели наставникът на СКТМ „Юнак 2005” Бейхан Хайрула (Майкъла). Той подчерта, че има доверие и надежда и в останалите тенисисти – Дилек Юсеинова и Деница Радева. „Пред двете състезателки, стои задачата да се класират в основната схема. И този път с достойно представяне искаме за пореден път да утвърдим името на „Юнак” като традиционен и водещ в страната. Вярвам в отбора!”, каза още Бейхан Хайрула (Майкъла).

    Националният турнир „Млад олимпиец” е най-рейтинговият в страната за подрастващи и в него участват всички най-добри тенисисти от националната ранглиста.

     Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини