EVN България проведе осма среща с Клиентския съвет

На 11 февруари в Стара Загора се проведе осмата поред среща на Клиентски съвет към EVN България. За настоящия състав на Клиентски съвет това беше четвърто заседание. На срещата в Стара Загора бяха обсъдени актуални теми, свързани с факторите, влияещи на консумацията на електричество в домакинството през зимата.

Участниците се обединиха около становището, че е важно всеки клиент да следи своето потребление през зимния сезон, както и да обръща внимание на мерки за енергийна ефективност и рационално използване на електроенергията в дома. Важно е за всеки клиент да обърне внимание и на факторите, оказващи влияние на консумация – на електроенергия – индивидуален режим на потребление при ниски температури, дали се използва електроенергия за отопление и топла вода.  Разумно потребление означава разумни разходи, е общото мнение на участниците.

Клиентският съвет се състои в срещи между битови клиенти на EVN България и представители на дружеството. Дискутират се различни теми, свързани с дейността на EVN и се изработват предложения и препоръки, които биха били полезни за усъвършенстване на услугите на дружеството. Клиентският съвет има консултативна роля за дейността на дружествата в групата EVN България, които подлежат на стриктни регулативни норми съгласно българското законодателство.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини