Цвета Караянчева:ДПС и ДОСТ са двете страни на една и съща монета!

Водачът на листата на БСП Александър Симов заяви, че истинският враг на левицата в Кърджали е ДОСТ, а не ДПС. За мен и колегите ми от ГЕРБ те винаги са били две страни на една и съща монета и да бъдат разграничавани като малък и голям враг е пълен абсурд. Защото малкото зло е като малката правда. Става само за демагогия. В случая по-важно е друго. БСП признава, че не може или не иска да воюва с ДПС. Защото отдавна е харизала Кърджали и региона на Движението за права и свободи и неговите олигархични кръгове. От години ГЕРБ води битка за разграждане на този порочен модел, докато ДПС и социалистите кроят поредното си коалиционно партньорство, от което публично се отричат. За жалост, всички ние, които живеем тук, солидарно плащаме цената на този политически експеримент - с мизерията, отчаянието и обезлюдяването. Този път трябва да е за последно!

Това сподели в профила си във Фейсбук областната лидерка и ексдепутат от ГЕРБ Цвета Караянчева.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ка
    Каменов
    2 -2
    18:16, 12 фев 2017
    Недей да лъжеж народа г-жа Караянчева,вашата партия позволи да се регистрира проердогановската партия ДОСТ,която се управлява от сарая на диктатора Ердоган,и много странно,че Лютви Местан казва,че ще се бори срещу сарайте-как така ще се бориш със сарайте,докато твоята партия се управлява от сарая на Ердоган.
  • 2
    На
    наблюдател
    1 -2
    08:10, 13 фев 2017
    Кърджалиец съм безпартиен-но откровено заявявам че тази жена е единственият политик от региона който зааслужава наистина подкрепата. за разлика от мазният багдасаров който е един кариерист и двуличник.

Още новини

Последни новини