В Кърджали изгря младежка структура на ДОСТ

ДОСТ ще служи на обикновения гражданин, а не на олигархични кръгове, каза в обръщението си към тях лидерът Лютви Местан

Семейството на ДОСТ продължава да се разраства, като в него вече се включиха и най-младите. От  11 февруари партия Демократи за отговорност, свобода и толерантност има своята първа Младежка структура в град Кърджали. На събитието присъства председателят на партията г-н Лютви Местан и неговите заместници – г-н Шабанали Ахмед, проф. Мариана Георгиева и г-н Мехмед Ходжа, както и г-н Ахмед Юсеин – областен координатор на партията, общински и областни координатори на ДОСТ.

„Тази вечер Вие пишете история“, с тези думи г-н Местан се обърна към младежите. „Сърцето ми се изпълва с гордост и радост едновременно, като гледам тази препълнена зала. Тази вечер е най-щастливият ден в дългата ми политическа кариера и това щастие го дължа на Вас, скъпи приятели“, сподели Председателят на ДОСТ и пожела ползотворна и успешна работа на новата организация. Г-н Местан представи пред събралите се младежи основните цели и приоритети, за които ще се бори ДОСТ в 44-тото Народно събрание. Той за пореден път заяви, че ДОСТ ще работи за демокрация без сараи - „ДОСТ ще служи на обикновения гражданин, а не на олигархични кръгове. Ще работим за вашата трапеза и няма да се крием в сараи“.

По време на събранието от младежката организация представиха пред гостите проект за Програма на МДОСТ. Сред основните приоритети на младите хора са изграждане на младежки структури в страната и чужбина, активно участие на младежките структури на предстоящите избори, стимулиране на заетостта, както и подкрепа в социалната интеграция на младите хора и на младежи в неравностойно положение.

Председател на Младежката структура на ДОСТ е Нефиде Наим. Тя е родена в град Кърджали и работи в сферата на икономиката. Конференцията избра Общински младежки съвет.

Източник: http://www.faktor.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    98
    987
    2 -1
    12:03, 12 фев 2017
    Интересна снимка. Мариянка се е скрила, сякаш и тя е членка. А къде са фереджетата?
  • 2
    Да
    Дари
    5 0
    14:54, 12 фев 2017
    Колко лева им плащат на тези млади тролове?


    Турция ли ще им плати заплатите?
Последни новини