Първи снимки на HTC G2: без клавиатура

Появиха се и първите шпионски снимки на второто поколение на смартфона, превърнал се в синоним на Google Android. T-Mobile G2 също е произведен от HTC и изглежда осезаемо по-тънък, лъскав и с доста приятен външен вид. Липсва клавиатура, а от снимките личи, че вградената камера е 3.2-мегапикселна (надявахме се на нещо повече, но уви...).



Официалният анонс на устройството тепърва предстои, а според източника телефонът ще дебютира на пазара в средата на май. Интерфейсът ще е до голяма степен подобен на този в G1, което логично потвърждава наличието на сензорен дисплей.
Всъщност при по-сериозен поглед личат определени сходства с HTC Sapphire (от неофициалната пътна карта на фирмата, която наскоро се появи в Мрежата). Ако това се потвърди, възможно е телефонът да се предлага паралелно от T-Mobile и Vodafone.



Тези дни пък предшественикът му ще дебютира в още няколко страни - Австрия, Холандия и Чехия. В Германия HTC G1 ще бъде достъпен в началото на февруари, а в Полша - най-вероятно през март. За балканските страни няма сведения, така че не очакваме скоро Android телефон и у нас...
Източник: mobilebulgaria.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини