Зорница Русинова: ГЕРБ си поставя само реални цели

Не се съревноваваме с обещанията на която и да било друга политическа платформа, защото зад управленската програма на ГЕРБ стоят реални, постижими и доста обмислени, които си поставяме за следващите 4 години управление на ГЕРБ. Това заяви в сутрешния блок на БНТ бившият министър на труда и социалната политика Зорница Русинова.

"Във фокуса на политическата платформа на ГЕРБ е насочена към развитие и растеж на държавата. Също така е насочена към детето, към семейството, към човека като ценност на българското общество.

Поради тази причина един от основните приоритети в програмата на ГЕРБ е образованието и инвестицията в знанието и уменията на хората", добави Русинова. "Не става въпрос за обещания, които не са обмислени".

"Заявяването с твърд гарант за финансова стабилност може да ни даде увереност, че в следващите 4 години ще имаме около 3% ръст на БВП. Поради тази причина гарантираме и увеличаване на минималната работна заплата, както и увеличение на средната работна заплата. Това са изчисления направени на предходния опит, който имаме в последните 2 години", коментира още Русинова.

Източник: fakti

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Са
    Сашо
    2 0
    09:48, 6 фев 2017
    Тая варва ли си...научила наизуст каквото са и дали да прочете...колко време ГЕРБ беше на власт...не направиха нищо същественно...вижте във общината...назначават се наши хора...без конкурс(без дипломи...или със фалшиви такива)...младите избягаха във чужбина...квалифицираните взимат колкото необразованите и ромите.А пенсионерите..300 лева им били много:)...Хората видяха какво вършите...дано има още кой да ви вярва....

Още новини

Последни новини