Цвета Караянчева е фаворитът за депутатски мандат на ГЕРБ в Кърджалийско

Областният координатор и бивш народен представител на ГЕРБ Цвета Караянчева е фаворит за народен представител на своята партия в Кърджалийския многомандатен район.Караянчева бе номинирана единодушно на пет от седем общински събрания в областта.Зад нея са Кърджали,Момчилград,Крумовград,Черноочене и Кирково.Предстоят събрания в Ардино и Джебел,но там изненади не се очакват.На практика номинациите поставят Цвета Караянчева начело в партийната листа за Кърджалийския многомандатен район.

Ако ГЕРБ повтори изборният си резултат от президентските избори в областта от над 17 000 гласа,Караянчева е не само сигурен народен представител,но герберите могат да се надяват и на втори мандат по системата Хеър Ниймаер.

Самата Караянчева заяви наскоро за Кърджали бг вести,че партията й ще се бори поне за два мандата в Кърджалийският многомандатен избирателен район.

Ако бъде избрана за народен представител,Караянчева ще влезе в парламента за четвърти пореден мандат.

Георги Кулов 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    98
    987
    2 -3
    17:13, 3 фев 2017
    Явно на това ги е научил боко. До сега този сайт не се беше продал, но найстина май всичко е въпрос на пари.
    • Ku
      KULOV
      0 -1
      08:47, 4 фев 2017
      Уважаеми г-не или г-жо,има европейска директива за нецензурни и недоказани постове във форумите.За тях се носи съдебна отговорност.Това е причината да скрием вашите бележки.Ако желаете да ги отразите,може да ги направите с името си,а не анонимно на страницата ни във Фейсбук.

Още новини

Последни новини