Десет делегати на БСП от Кърджали на конгрес в София

На 4 и 5 февруари 10 делегати от Кърджалийска област ще участват в заседание на 49 - ия конгрес на БСП. В дневния ред на форума е заложено гласуването на проект за предизборна платформа на БСП, коалиционна рамка за участие в предстоящите предсрочни парламентарни избори, както и приемане на нов устав.

През изминалата седмица се проведоха 7-те общински конференции в областта, на които социалистите отчетоха своята дейност, обсъдиха новите предложения към устава и излъчиха номинации за народни представители.

С изключителна подкрепа се приема предложената предизборна платформа на партията, която е насочена към хората на труда от всички професии; към създателите на работни места и достойно заплащане; към всички поколения и специално към младите, които настояват и работят за такава държава, в каквато искат да живеят; към хората от различни етноси и вероизповедания; към живеещите в страната и извън нея; към всички, които отхвърлят едноличната власт; към ощетените от прехода, които днес са огромното мнозинство от българския народ; към недоволните от несправедливостта и търсещите промяна в обществото; към загрижените за българската национална съдба.

Повечето партийни членове са категорични ,че трябва да се подкрепят и предложените промени в Устава на БСП.

Желанието за промяна е очевидно и тя ще бъде отбелязана на предстоящото заседание на 49-ия Конгрес  на БСП. 

БСП,Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Чл
    ЧЛЕН НА БСП
    0 0
    10:32, 2 фев 2017
    този кариерист кога най после ще разбере, че трябва да изчезне веднъж завинаги от хоризонта на първа и втора линия.какво нещо е дебелоочието.Вечно Той навсякъде Той във всички Той.Манипулатор .нее е лесно да се открие за кого става въпрос. За вечния въвъ всичко - Б А Г Д А С А Р О В.
Последни новини