Съдят мъж, опитал да изнасили две жени за минути

Районна прокуратура - Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу 25-годишен мъж, нападнал две жени и направил опит да ги изнасили.

Обвинението срещу Васил В. е за това, че на 25.07.2015 година се опитал да се съвкупи с жена от същия град, като я принуди към това със сила, както и за втори такъв случай, като при него е и причинил средна телесна повреда - фрактура на дясната ръка.

На 24 юли 2015 г. обвиняемият дошъл в Плевен, като носел със себе си флакон със спрей. Вечерта посетил заведения и употребил алкохол, а сутринта, когато тръгнал да се прибира, в него се породило полово желание, което решил да удовлетвори чрез съвкупление с някоя придвижваща се по улиците в ранните часове на деня жена, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Васил отишъл в района на жп гарата и се скрил до купчина автомобилни гуми. По същото време там минала жена, която отивала на работа. Той я хванал и започнал да я дърпа към близките храсти, където да осъществи насилствен полов акт с нея. В този момент в близост минал лек автомобил с хора, които спрели и това принудило обвиняемия да я пусне. 

Веднага след това Васил отишъл в района на ул. “Поп Богомил“ и отново се скрил. Издебнал минаваща в този момент друга жена, която също отивала на работа, хванал я с ръка през лицето и започнал да я пръска със спрея, като в същото време я дърпал към намиращ се на близо фургон. 

Тя обаче се съпротивлявала и викала, затова я заплашил да млъкне, иначе ще я убие, и я ритнал с крак в китката на дясната ръка. Но и в този момент от там минали хора, които се притекли на помощ на пострадалата. 

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини