Назначен е четвърти заместник кмет –Тунджай Шукрю

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис назначи  днес Тунджай Шюкрю за заместник  кмет по „Местни приходи“. От февруари 2014г. досега той беше началник на Общинска служба“Земеделие“-Кърджали.

Тунджай Шюкрю е роден на 07.07.1970г.Завършил е   Български и английски език в ПУ“Паисий Хилендарски“ филиал „Любен Каравелов, магистър по публична администрация в УНСС.

Работил е 5 години  като началник отдел „Административно и информационно обслужване“ в Общинска администрация-Кърджали, занимавал се е с частен бизнес

Това съобщиха от община Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    БАЙ ХУЙ
    3 0
    23:03, 23 яну 2017
    Ко става тука, бе? Що закъсняват назначенията на новите заместници на кмета? Кога ще има заместник по религиозните въпроси, заместник по медицината, заместник по вирусите, зам. по транспорта, зам по европейските програми, зам. по европейските въпроси, зам по евровейските проблеми, заместник по програмирането, зам. по снабдяването, зам. на мъжете, зам. на жените, зам. за Възрожденци, зам. за Веселчане, зам, за Центъра, зам. за Възрожденци, зам. на чистачките, зам. на местната администрация, зам, за централната администация, зам. ......... От толкова заместници няма да остане ресор за Хасан, бе хора. Какъв да го дори в общината, по-добре в Анталия или Италия.
Последни новини