Дами пенсионери от Ардино разнообразяват ежедневието си

Група дами-пенсионери от Ардино  се събраха на сладка раздумка в местния Клуб на пенсионера в Ардино. Инициативата бе на Пенка Гълъбова. Тя изненада дамите с вкусно приготвена печена пълнена тиква с плодове.

„Реших да събера съседките и приятелките си. Споделих идеята си с Хатидже Мустафова и тя ме подкрепи. Радвам се, че всички уважиха поканата ми. Спомнихме си за младите години, когато се организираха много подобни събития, ходехме на седенки по повод Международния ден на жената – 8 март”, сподели Пенка Гълъбова. Тя уточни, че всички продукти в тиквеника са от нейната градина и пожела на всички много здраве, дълголетие, сили и кураж за преодоляване на препятствията, които поднася третата възраст.

Дамите не пропуснаха да похвалят Елфиде Якуб, която винаги ги посреща усмихната и ги обслужва любезно и учтиво.

Дружеството на пенсионерите в Ардино е създадено през 1978 година с 260 редовни членове. Пръв председател е бил покойният Георги Терзиев, а сегашен е Гюнер Мюмюн.

Пенсионерите от клуба искрено и от сърце изказват своите благодарности на ръководството на община Ардино в лицето на кмета Ресми Мурад за подновения инвентар.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини