Хасан Азис към учениците: Бъдете редовни в часовете от 16-ти януари! С вас сме добър екип и ще наваксаме учебната програма!

Учтиво, но закачливо обръщение към учениците направи вчера кметът на общината инж. Хасан Азис. То е публикувано в профила му във Фейсбук.

Скъпи ученици, трогнат съм от всички съобщения, които ми изпратихте за удължаване на грипната ваканция. Чувствам се длъжен да отговоря след като съм „честно помолен”, към мен се гледа с „искрени надежди”, отправени са „топли молби”, Министерство на образованието и науката реши за дните 12 януари /четвъртък/ и 13 януари /петък/ да бъдат неучебни. 
Но аз искам да отправя една молба към всички Вас, от понеделник 16 януари да бъдете редовни в часовете, да учите и изпълнявате задачите на Вашите учители. 
Уверен съм, че с ВАС сме добър екип и ще наваксаме с учебната програма!

С уважение: Ваш г-н Кмет

Уважаеми родители, във връзка с лошите метеорологични условия и тежката зимна обстановка, с цел осигуряване сигурността и опазване здравето на децата и учениците, МОН излезе със заповед на министъра за неучебните дни до края на седмицата за учебните заведения на територията на Община Кърджали.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини