Мъжете не умеят да правят комплименти

Eдва една четвърт от англичаните обсипват с комплименти жените си, показва ново изследване във Великобритания..

23% от представителите на силния пол често пъти казват на приятелката или съпругата си, че имат хубав тоалет, който добре им стои, че са "великолепни" или пък че имат страхотна прическа. От друга страна жените основно искат от партньора си да чуват комплименти и никак не е трудно те да се постараят да го правят.

22% от жените признават, че са готови на всичко за да си "изпросят" един комплимент, а едва 12% мразят комплиментите, сочи допитването. 25% най-често получават похвали за хубавата фигура, 16% за прическата, 12% за красивото лице и 10% за прекрасния тен.

"Комплиментите които партньорите си правят един на друг правят връзката по-силна и по-силно чувството за близост. Всяка жена иска да чуе , че се харесва на партньора си, а комплиментите влияят силно и на самочувствието", казва сексологът Катрин Хъд.

"За съжаление хората, особено мъжете забравят колко хубавата дума е важна и е от значение". Така че от време на време казвайте на вашата половинка "прекрасна си", за да може тя отново да се почувства като момичето в което сте се влюбили...










Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини