Властта на Нова година - кой къде ще посрещне идващата 2017

Премиерът в оставка Бойко Борисов ще изкара празниците в София. Дори било вероятно на 31 декември да отиде на работа в Министерския съвет. Борисов често прави така, защото ползвал почивни дни да отмята работа.

Зам.-председателят на ГЕРБ, лидер на депутатите от партията и шеф на парламентарната вътрешна комисия Цветан Цветанов също остава в България. Вицепремиерът Томислав Дончев посреща новата година със семейството си и също в България.

Финансовият министър Владислав Горанов ревниво пази личния си живот от публичност. Близки до него довериха, че след като прекарали у дома си Коледа, на Нова година Горанов и семейството му ще бъдат в голям столичен ресторант, чието име финансист №1 не казва, за да не прави реклама. Правосъдният министър Екатерина Захариева кара ски на Банско и се очаква да остане там и за Новогодишната нощ, съобщава "24 часа".

Министърът на транспорта Ивайло Московски с жена си и децата ще бъдат вкъщи в София. Външният министър в оставка Даниел Митов също ще е вкъщи със семейството си. Това е първата Нова година за дъщеричката му Лара.

Със сина си Стефан и съпругата си у дома посреща 2017-а и здравният министър в оставка Петър Москов. Това е първата му като безпартиен, след като преди дни ръководството на ДСБ го изключи.

Министърката на регионалното развитие Лиляна Павлова и семейството и ще са в компания на съученици в хижа на час и половина от столицата. Министърката на енергетиката Теменужка Петкова и семейството ѝ също ще празнуват близо до София. Социалната министърка Зорница Русинова ще прекара Нова година със семейството си, съобщиха от социалното министерство. Не бе уточнено обаче къде ще празнуват. Русинова е от Бургас.

Лидерът на СДС и министър на икономиката в оставка Божидар Лукарски и съпругата му Ива Йорданова - Лукарски посрещат новата година в Солун с приятели. В чужбина е и лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя и съпругът ѝ заминаха за САЩ още преди Коледа, за да прекарата празника със сина си Рафаел, който учи там. Бъдни вечер посрещнали във Вашингтон, където семейството било поканено в дома на наши сънародници. Нинова обаче съчетава почивката с работата, като през цялото време си е организирала срещи с българи в САЩ. Дори в новогодишната нощ има покана от общността ни в Ню Йорк да празнуват заедно. Където и да сме по света, българите си оставаме най-хубавият народ, смята соцлидерката.

В Родопите пък ще посреща Нова година съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов. Той е категоричен, че българите трябва повече да уважават родните красоти и по празниците да предпочитат нашите курорти, вместо да пълнят джобовете на турци и гърци. Другият съпредседател на патриотите Красимир Каракачанов все още не е решил дали да си остане вкъщи, или да пътува в провинцията при приятели. Покани за новогодишна софра е получил от войводи.

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров ще посреща 2017-а година у дома в София. Прогнозите за ниски температури по празниците и върлуващ грип надделели при решението. Все пак Волен-младши е само на година и 4 месеца, още му било рано да моржува.

Шефът на групата на Реформаторския блок, председател на парламентарната комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и заместник на Меглена Кунева в партията ДБГ. Найден Зеленогорски празнува в село Широка лъка със съпругата си, дъщеря им Яна и нейния приятел.

Те и тримата са цигулари и са си взели инструментите за празника. Така че Зеленогорски ще си има подръка лично струнно трио. Със семейството си ще посрещне Нова година и лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, но от централата не разкриха къде ще са за празника.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Тр
    Траллалаев
    1 -1
    14:22, 31 дек 2016
    Ох заваллиите откакто са в оставка съм ПРИТЕСНЕН стигат ли им парите за ежедневни нужди или да потърсим спонсори За Бойко съм спокоен той е с професия и извън рабопно време може да си заработва с ГАСЕНЕ на ПОЖАРИ пи да пада някой и друг лев Ама Цецо и Лилито са ми кахър Плевнята е хитрец той на края на мандата ще изскочи с някой ПОЛОЖИТЕЛЕН номер Нне ме е кахър за СИМО КОБУРГА той или е спечелил или изгубил на ХАЗАРТ но най вече са изгубили ГОРИТЕ с тая СЕЧ
Последни новини