Полицаите спипаха млад мъж,презапасил се с дрога

Амфетамин и марихуана са иззети от жилище в Кърджали. Около 17 часа в неделя е извършено претърсване в апартамент, обитаван от Н.М./26/. Полицаите открили 12 грама бяло прахообразно вещество, което при извършен тест реагирало на амфетамин и около 6 грама марихуана. Дрогата е иззета и е на съхранение в полицейското управление. Притежателят й е задържан. Образувано е незабавно производство за незаконно притежаване на наркотично вещество.

За кражба на регистрационни табели М.Б./24/ е задържан в РУ-Кърджали. Той демонтирал табелите от лек автомобил „БМВ“. След подадения сигнал в полицейското управление и организираните издирвателни действия извършителят на кражбата е задържан, а табелите иззети. Извършен е оглед от дежурна оперативна група. Образувано е досъдебно производство.

Криминалисти от участъка в село Перперек разкриха извършител на кражба на дамска чанта от класна стая. Жалбата за престъплението е подадена от 56-годишна жена. При издирвателните действия е установен извършителят – С.А./27/. Задържан е в полицейското управление в Кърджали.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини