Деца сурвакаха Ресми Мурад за здраве и берекет

    В навечерието на Коледните и новогодишни празници децата от Детските градини  „Слънце” и „Брезичка”сурвакаха кмета на община Ардино Ресми Мурад и председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям.
    Под ръководството на учителките Емилия Соколова, Румяна Димитрова и Дияна Хаджиева малчуганите с огромно удоволствие и вълнение изнесоха кратка програма.

    Джанис Мюмюн, Бусе Гюнер (от ДГ „Брезичка”), както и Здравко Пашов, Тайфун Алиев, Анджелина Жекова и Хасан Халилов от ДГ „Слънце” сурвакаха общинарите с пожелание за здраве, дълъг живот, берекет, сполука, успех в управлението на общината и да се грижат все така за тях.

    Малчуганите подариха на домакините саморъчно изработени от тях картички с новогодишни пожелания. Поздравиха ги със стихчета. Посещението завърши с песните „Дядо Коледа пристига” и „Коледна звезда”. Заедно със сурвакарите бяха и директорите на двете детски градини Димитрина Александрова и Къймет Мюмюн.

    Кметът Ресми Мурад и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям  благодариха за хубавата програма на сурвакарите и техните ръководители и им пожелаха да бъдат здрави и усмихнати. Те се надяват, че 2017 година ще бъде по-добра за всички деца от Ардино и цялата община. Домакините изпратиха малчуганите с лакомства.

    Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини