42-годишна жена загина на пешеходна пътека

42-годишна жена загина на място, след като бе пометена на пешеходна пътека във видинското село Арчар, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента, който е станал на около 100 метра от изхода на село Арчар в посока вилна зона Рациария, е бил подаден на тел.112 вчера в 18.22 ч.

Пристигналите на мястото полицейски служители установили, че жертвата е блъсната от фирмен микробус „Рено Мастер” с видинска регистрация, управляван от 51-годишен мъж от крайдунавския град.

Шофьорът е управлявал буса с висока скорост и е блъснал с предната дясна част пресичащата на пешеходната пътека жена. Тя е загинала на място.

Загиналата е от село Цар Симеоново. Тялото й е откарано за аутопсия във видинската болница. 

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство. 

Трима души са загинали, а 26 са ранени при 21 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. 
В столицата са регистрирани 2 тежки и 225 леки пътни инцидента, при които двама са пострадали. 

От началото на месеца при катастрофи са загинали 21 души, а 341 са ранени. От началото на годината жертвите на пътя са 679, а ранените - 8993.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини