Дебют на ученици от Кърджали на голямата театрална сцена

Дядо Коледа е отчаян. Ще има ли Коледа и подаръци е въпрос? Ще бъде ли обаче все пак Коледата възможна, зависи от Муминтролите – едни прекрасни митични същества, които никога не са виждали зима, сняг, пързалки и никога не са чували за Коледа. Тези толкова важни герои ще изиграят млади актьори – от първолаци до абитуриенти, от няколко кърджалийски училища, които за първи път ще се изявят на голямата сцена в спектакъла „Муминтролите спасяват Коледа”. Артистите от Duo Raxon пък ще им помогнат да направят наистина вълшебство със своето илюзионно шоу.

„Какво ще се случи с тези приказни същества и ще помогнат ли на Дядо Коледа да се качи на шейната и тази година, ще могат да разберат само онези, които гледат новата постановка на Театрално-музикален център – Кърджали”, предизвиква режисьорът на постановката Атанас Атанасов. Премиерата на тази приказна феерия ще бъде на 16 декември от 18 часа в голямата зала на кърджалийския театър, уточнява хореографът на спектакъла Веселина Тодорова-Арабаджиева.Откупени са четири представления.

„Дядо Коледа не е само за децата. Той е за деца на всички възрасти. Така че не пропускайте това забавно приключение за малки и големи с много песни, танци, смях и приказни картини”, надпреварват се да канят на своя дебют и младите актьори.

Спектакълът ще се играе още на 17 и 18 декември т.г. от 11.00 часа, а също и на 23 декември отново от 18.00 часа. Реализиран е със съдействието на GLOBAL NET, Elta Club, Аптеки Меаца, INSIDE и "Френдс". 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини