Двуетажна къща къща изгоря в Джебел,собствениците оцеляха по пижами

Двуетажна къща изгоря снощи в Джебел.Собствениците едва се спасиха,бягайки по пижами на улицата.Пожарът е тръгнал от горния етаж,където е имало запалена печка на дърва и въглища.Бързата им реакция ги е спасила от падащия таван.Къщата е с гредоред.Не се изключва вариант да е имало искри в комина на къщата,която е на доста години.

Собствениците на къщата вече са приютени в друг дом.Общината е предоставила общинска собственост.Помощ на семейството оказва и бизнесменът Себахатин Гьокче.

Собственичката на дома и нейния син са мои служители и работят във фирмата „Идеал фешън“.Съпругът е пазач в общината.Това сподели за Кърджали бг вести Себахатин Гьокче. Той каза,че цялата покъщина на семейството е изгоряла.Той е уредил дрехи за засегнатите от пожара.Джебелчани няма да оставят съгражданите си в нужда,категоричен е Гьокче.

Той съобщи,че заедно със своите работници и служители е взел решение средствата отделени за Новогодишните празнични вечери да бъдат пренасочени към подпомагане на пострадалото семейство.Средства ще се заделят от фирмите "Идеал фешън","Ида инженеринг" и "Ида мода",собственост на Себахатин Гьокче.Основните разходи поема собственикът на дружествата.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини