Бекъм в изповедалнята по Адидас

Британската футболна звезда Дейвид Бекъм, който участва временно в италианското първенство по футбол, е приел да се появи по време на престоя си в Италия само веднъж по италианската телевизия, съобщи италианският сайт Ти Джи ком.

Появата на Бекъм ще бъде в развлекателна програма.

Сега италианците залагат, че това ще бъде или новото издание на италианския "Биг Брадър", или поредното издание на фестивала в Сан Ремо.

Деветият сезон на "Биг Брадър" в Италия ще започне на 12 януари. Очаква се Бекъм да се появи именно във вечерта на откриването на програмата.

Ако обаче тези прогнози не се оправдаят, то тогава най-вероятно Бекъм ще се появи като специален гост на фестивала в Сан Ремо, който ще бъде през втората половина на февруари.

Половинката на Бекъм - Виктория, вероятно ще бъде специален гост в италианския вариант на певческото риалити шоу "Х-фактор.

"Биг Брадър" далеч не е единствената марка, заложила на името на популярния футболист.

Бекъм и рап-певицата Миси Елиът се появиха в новата рекламна кампания на "Адидас".

Новата модна линия на "Адидас" регистрира впечатляващи продажби, достигащи до 20% от цялостните продажби на компанията.

Тя се надява, че новата колекция ще й осигури по-голям дял от пазара на спортни облекла, след като конкурентите "Рийбок" и "Скечърс" вече направиха скок, като създадоха колекции, в които спортното облекло изглежда по-модно.


Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини