Родители засякоха със запис грубиянство в детска градина

Пореден скандал с грубо отношение към малчуган в детска градина, разкрива Нова телевизия. Този път груби думи звучат в софийското село Мирково, доказва запис.

Потресаващ подобен случай във Варна нашумя в последните дни.

Няколко седмици, след като тръгнал на детска градина в Мирково, двегодишният Йордан станал неспокоен и често плачел.

„На 21 ноември, към 16 часа го взехме със синина по бузата”, разказва Радка Илиева - майка на Йордан.

Родителите се усъмнили в насилие от учителката му, защото детето им не искало да ходи там. На следващия ден му сложили записващо устройство в елечето.

„Къде отиваш ти, бе? Няма да лъжеш, че ти се пикае. Какъв е този сопол, че го ближеш. Като говоря аз, няма да говориш с мен, разбра ли?”, се чува на записа.

„Крайно грубо отношение. Навежда го явно за ухото, защото се чува от записа и детето започва да плаче - разказва Радка Илиева - майка на Йордан. - Чуваха се шамари, не знаем дали е било към нашия син, но след като го видяхме със синината... ”

Майката взела детето от детската градина същата сутрин и подала жалба.

Пред Нова тв учителката Таня Иванова категорично отрича гласът на записа да е нейният: "Не съм обиждала нито едно дете, никога, по какъвто и да е повод”.

Директорката на детската градина вече е подала сигнал до прокуратурата, за да изясни случая, а синът на Радка не посещава детската градина. Засега през деня за него се грижи баба му.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини